Audities: Theatergroep SPOT zoekt mannen voor nieuwe productie

8 november 2017, 13:02 - Redactie
Audities: Theatergroep SPOT zoekt mannen voor nieuwe productie

Voor de nieuwe productie Parade zoekt Theatergroep SPOT uit Den Haag nog naar zangers voor de rollen van Newt Lee en Jim Conley. Parade vertelt het waargebeurde verhaal van Leo Frank, een Joodse man die wordt beschuldigd van het verkrachten en vermoorden van een jong meisje in een lokale fabriek. De pers omarmt het verhaal en loopt ermee weg, met verstrekkende gevolgen...

De personages waarvoor we nog op zoek zijn naar auditanten werken in de fabriek waar het drama zich afspeelt en leggen getuigenissen af tegen Leo Frank. Beide personages zijn in het verhaal van Afro-Amerikaanse afkomst. SPOT zou deze rollen graag waarheidsgetrouw invullen en is dan ook op zoek naar mannen met een donkere of getinte huidskleur vanaf 18 jaar.

Wil jij dit prachtige verhaal samen met Theatergroep SPOT vertellen tijdens de voorstellingsweek in september 2018? Geef je dan snel op. Audities vinden plaats in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk. Repetities vinden plaats op vrijdagavond en een enkele keer in het weekend.

Voor aanmelding, meer informatie over de auditie en/of over Theatergroep SPOT, stuur een mail naar info@theatergroepspot.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda