Audities: Theatergroep Purple zoekt met spoed speler voor Heerlijk Duurt Het Langst

16 januari 2019, 13:48 - Redactie
Audities: Theatergroep Purple zoekt met spoed speler voor Heerlijk Duurt Het Langst

Voor de Nederlandse musical Heerlijk Duurt Het Langst van Annie M.G. Schmidt is Theatergroep Purple uit Purmerend per direct op zoek naar een acteur/zanger voor de rol van Ton.

Heerlijk Duurt Het Langst is een tijdloos muzikaal verhaal over de dagelijkse beslommeringen van het echtpaar Marian en Ido en hun dochter Pinkie. Hun huwelijk belandt in zwaar weer als Ido valt voor de charmes van zijn secretaresse Emma en Marian zich in de troostende armen van buurman Ton stort. Dochter Pinkie ziet het allemaal met lede ogen aan en kruidenier Kees weet indien nodig de situatie psychologisch te duiden.

Ton is een keurige man die, na zijn scheiding, met zijn hond naast Ido en Marian is komen wonen. Ton ziet Marian bij de eerste ontmoeting gelijk zitten. Hij doet verwoede pogingen om Marian voor zich te winnen. Daarvoor gaat hij een hanengevecht met Ido niet uit de weg.

Ton moet aan de volgende verwachtingen voldoen:

  • Man tussen de 35 en 55 jaar oud
  • Ervaring met toneelspel en zang
  • Omdat het repetitieproces al begonnen is, direct beschikbaar zijn tot en met juni 2019 – Repetities vinden met name op maan- en woensdagen plaats en circa één keer per maand op een dag in het weekend. Het weekend van 16 en 17 maart is er een oefenweekend. De week van 11 tot en met 16 juni zijn de voorbereidingen en de voorstellingen in theater De Purmaryn.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Debby Dubbeld tel. 0636179077. Om je aan te melden kun je een mail sturen aan Frank.vandorp@xs4all.nl. Het voornemen is dat er op zondag 3 of op maandag 4 februari een selectieronde gehouden zal worden.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda