Audities: Theatergroep Max Mini zoekt spelers

21 oktober 2016, 12:02 - Redactie
Audities: Theatergroep Max Mini zoekt spelers

Theatergroep Max Mini uit Etten-Leur zoekt nieuwe spelende leden (m/v) vanaf 16 jaar. Max Mini verzorgt jaarlijks een grote (volledig zelfgeschreven) musical, die de laatste jaren in september is opgevoerd. Repetities lopen van circa februari tot en met juni of juli. Na de zomerstop wordt er weer verder gerepeteerd tot aan de voorstelling.

Als lid van Max Mini stroom je niet in voor één voorstelling, maar is je insteek dat je langer blijft. Tevens vind je het leuk mee te helpen aan externe opdrachten, zoals zanggroepjes, typetjes, kerst- en sintoptredens. Met andere woorden: je doet auditie voor de vereniging en niet voor één productie.

Op 1 december worden er audities gehouden om lid te worden; aanmelden hiervoor kan via Maxmini.nl. Je doet auditie in zowel zang, dans als drama. Het is geen eis dat je in alle drie de disciplines uitblinkt, maar er wordt wel in twee van de drie een zeker niveau verwacht. Repeteren is naar verwachting twee keer in de week, op de maandag en woensdag; Verwacht wordt van alle spelers dat zij deze avonden het hele seizoen vrij houden voor Max Mini.

Max Mini gooit hoge ogen met haar producties; in 2014 werd er een Amateur Musical Award gewonnen, in 2016 is de groep in de race met zes nominaties.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda