Audities: Theatergroep Max Mini zoekt spelers

10 november 2017, 11:26 - Redactie
Audities: Theatergroep Max Mini zoekt spelers

Theatergroep Max Mini uit Etten-Leur zoekt nieuwe spelende leden (m/v) vanaf 16 jaar. Max Mini verzorgt jaarlijks een grote (volledig zelfgeschreven) musical, die de laatste jaren in september is opgevoerd. Repetities lopen van circa februari tot en met juni of juli. Na de zomerstop wordt er weer verder gerepeteerd tot aan de voorstelling.

Als lid van Max Mini stroom je niet in voor één voorstelling, maar is de insteek dat je langer blijft. Tevens vind je het leuk mee te helpen aan externe opdrachten, zoals zanggroepjes, typetjes, kerst- en sintoptredens. Met andere woorden: je doet auditie voor de vereniging en niet voor één productie.

Op 29 november worden er audities gehouden om lid te worden; aanmelden hiervoor kan op www.maxmini.nl. Je doet auditie in zowel zang, dans als drama. Het is geen eis dat je in alledrie deze disciplines uitblinkt, maar verwachten in twee van de drie toch zeker wel een bepaald niveau. Repeteren doen we naar verwachting 2 keer in de week, op de maandag en woensdag. We verwachten van al onze spelers dat zij deze avonden het hele seizoen vrij houden voor Max Mini.

Max Mini gooit hoge ogen met haar producties; in 2014 won het gezelschap een Amateur Musical Award, in 2016 en 2017 was/is Max Mini in de race met gecombineerd zeven nominaties.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda