Audities: Theatergroep KOMMA is op zoek naar acteurs

10 oktober 2022, 14:04 - Redactie
Audities: Theatergroep KOMMA is op zoek naar acteurs

Theatergroep KOMMA houdt audities voor stageplekken voor het nieuwe theaterseizoen. Studeer jij voor acteur of musicalperformer en heb jij affiniteit voor educatief muziektheater? Of doe je een passende vooropleiding? Meld je nu aan om auditie te doen.

KOMMA is op zoek naar jonge acteurs (M/V/X) met verschillende achtergronden om het bestaande team te versterken.

Theatergroep KOMMA maakt interactief en educatief theater over actuele sociale en maatschappelijke thema's voor het primair en voortgezet onderwijs.

Voorwaarden
Beschikbaar op woensdag en donderdag (avond) in oktober & november 2022 voor repetitie (in Utrecht). Beschikbaar op vrijdag (overdag) vanaf december 2022 t/m juli 2023 voor voorstellingen (door het hele land). Je hoort een maand van tevoren op welke data er wordt gespeeld. Zangervaring is een pre. Leeftijd tot 30 jaar.

Wat wordt er geboden
Een bevlogen leer- en werkomgeving. Een regisseur werkt je in op één van de voorstellingen van KOMMA. Mogelijkheid om meer te leren over de ondernemingskant van de theaterwereld.

Aanmelden
Om je aan te melden voor de auditie mail je je CV, een korte motivatie en twee recente foto's voor 15 oktober17:00 naar Artistiek Directeur Iris van den Berg via iris@theatergroepkomma.nl

Bij vragen mag je altijd contact opnemen via 0639854100.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda