Audities: The Trail To Oregon van Musical Vereniging Showboat

18 februari 2022, 12:47 - Redactie
Audities:  The Trail To Oregon van Musical Vereniging Showboat

HMV Showboat is een musicalgroep uit Den Helder, die elk jaar op een professionele wijze een musical op de planken zet. Ook voor speciale evenementen zoals Halloween wordt Showboat jaarlijks uitgenodigd als griezelige figurant en met Kerst wordt de feestelijke sfeer met carols gedeeld, geheel in Dickens style kostuum. Mede dankzij alle inzet van de leden, vrijwilligers, sponsoren en donateurs bestaat de vereniging alweer bijna 30 jaar.

Na meer dan een half jaar uitstel door corona, is het eindelijk zover! Helderse Musical Vereniging Showboat presenteert vol trots de Nederlandse primeur van The Trail To Oregon. The Trail to Oregon is een interactieve musical gebaseerd op de gelijknamige computerspel, van Team Starkid, o.a. bekend van A Very Potter Musical, over een pioniersfamilie die de gevaarlijke tocht vol bandieten, hongersnood en dysenterie naar Oregon maakt in de hoop daar een beter leven te starten. En het leukste? Het publiek kiest hoe het afloopt en geen enkele show is hetzelfde! Reis mee in deze knotsgekke musical gevuld met humor, avontuur, emotie en heel veel improvisatie.

In verband met bepaalde humor en taalgebruik, en repetitiemomenten, wordt er voor deze musical een minimumleeftijd van 16 jaar gehanteerd. Voor deze musical worden nog enkele muzikale toppers gezocht om de cast compleet te maken.

Dochter (V)
De dochter is een avontuurlijke, rebelse en tikkeltje naieve meid die tijdens de spannende reis op zoek gaat naar haar ware liefde. Maar of dat nou zo goed afloopt...? Voor deze rol wordt een vrouw gezocht vanaf 16 jaar, bij voorkeur een mezzo sopraan.

Opa/Cletus (M)
Dit is een dubbelrol. Opa is een tikkeltje eigenaardige veteraan met een afkeuring voor Vader en nog een grotere afkeuring voor kreeften. Cletus is de rechterhand van de beruchte Bandieten Koning, maar zijn loyaliteit gaat veel verder dan een werkverhouding. Voor deze dubbelrol wordt een man gezocht vanaf 16 jaar.

Ensemble (M/V)
Een musical is niets zonder een geweldig ensemble. Gezocht worden nog twee enthousiaste spelers vanaf 16 jaar om het team te versterken.

Ben jij 16 jaar of ouder en zie jij het wel zitten om in een interactieve musical deel uit te maken van een gloednieuw avontuur? Stuur een mailtje naar bestuur@showboatmusicals.nl of neem contact op via de Facebook pagina. Repetities vinden plaats in Den Helder, elke dinsdagavond van 19:30 tot 22:00 uur. Opgeven voor audities kan tot uiterlijk 26 februari, de daadwerkelijke auditie vindt plaats op 1 maart.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda