Audities: The Elephantman van Stichting TEM

schedule30 april 2018, 13:24 - Redactie
Audities: The Elephantman van Stichting TEM

Stichting TEM speelt van 22 oktober tot en met 31 oktober de nieuwe Nederlandse musical The Elephantman in theater Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord. Voor deze productie zoekt de stichting professionele acteurs / acteurs in opleiding m/v die kunnen zingen en bewegen en orofessionele acteurs / acteurs in opleiding m/v met dwerggroei.

Op maandag 28 mei, dinsdag 29 mei en woensdag 30 mei organiseert Stichting TEM open audities in Duivendrecht. Indien je mee wilt doen deze dagen stuur dan voor 15 mei een een korte CV (Vermeldt in je CV ook of je een instrument bespeelt en welke zangstem je hebt) en 2 foto’s (1 headshot en 1 totaal) naar info@the-elephantman.nl. Als je voorkeur hebt voor een bepaalde datum vermeldt dit dan ook.

In het Engeland van 1880 zijn freakshows een grote attractie voor de lagere klasse van de bevolking. Om aan de kost te komen, worden de misvormden en de minder validen, de zgn. Freaks, tentoongesteld ter vermaak van de kermisbezoeker. Een van de grootste bezienswaardigheden is The Elephantman (TEM). Door toeval komt hij in aanraking met dokter Frederick Treves, arts aan het Londens ziekenhuis. Treves heeft grote interesse in het ziektebeeld van TEM, maar oordeelt ‘de patiënt’ als imbeciel. Toch besluit Treves hem op te nemen. Tot een ieders verbazing blijkt TEM intelligent en welbespraakt. Mede hierdoor sluiten velen hem in hun hart tot het koningshuis toe.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Bekijk nu de scenefoto’s van Anastasiaschedule 20 september 2019, 09:52
Ook hoofdrol voor Liz Snoijink in Anastasiaschedule 20 september 2019, 07:58
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda