Audities: The Addams Family van LIZ

9 januari 2017, 09:46 - Redactie
Audities: The Addams Family van LIZ

Op 19 en 26 januari 2017 houdt LIZ Utrechts ensemble voor muziektheater audities voor onze nieuwste productie: The Addams Family. Deze komische Broadway musical over het vreemde griezelgezin Addams zal het gezelschap gaan spelen in de eerste week van februari 2018. De musical is gecomponeerd door Andrew Lippa, als componist bekend van onder andere van The Wild Party en het script is van Marshall Brickman en Rick Elice, die ook Jersey Boys schreven.

Net als de afgelopen jaren zal er voor deze productie elke week gerepeteerd worden op woensdagavond van 19:30 tot 22:30 in Utrecht. De repetities zullen eind februari gaan beginnen.

LIZ maakt musicals onder professionele begeleiding. In het twintigjarig bestaan heeft LIZ een rijk palet aan stijlen neergezet, waarbij één belangrijk uitgangspunt altijd geldt: de spelers maken de productie. In het repetitieproces ontstaan er scènes, grappen, invullingen, die soms wel, soms ook niet de eindvoorstelling halen. Dat maakt elke repetitie uniek en zelfs elke voorstelling net weer anders.

Voor meer informatie over LIZ, kijk op: www.lizmuziektheater.nl

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda