Audities: Stichting Positief Coachen zoekt jongens van 8 tot 12 jaar

13 mei 2021, 15:23 - Redactie
Audities: Stichting Positief Coachen zoekt jongens van 8 tot 12 jaar

Ben jij een jongen van 8 tot 12 jaar en zou je graag in een professionele theatervoorstelling willen staan? Binnenkort zijn er audities voor aankomend seizoen voor de voorstellingen van de stichting Positief Coachen. Je ouders kunnen je aanmelden via www.positiefcoachen.nl/audities.

Het theatergezelschap brengt al meer dan twaalf jaar voorstellingen op de planken en zoekt weer kinderen die goed kunnen acteren en zingen leuk vinden. Het gaat momenteel om voorstellingen over een vader en een zoon.

Het is een bijzondere kans voor kinderen die graag willen acteren. Veel van de jongens en meisjes van Positief Coachen hebben vervolgens rollen gekregen in musicals, films en tv- series (en komen ook van grote musicals e.d. naar dit theatergezelschap toe).

Op de site www.positiefcoachen.nl/audities staan referenties van kinderen. Ook vind je daar beelden van de voorstellingen en waar je aan moet voldoen. Uiteraard wordt bij de audities, repetities en uitvoeringen rekening gehouden met de Corona-maatregelen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda