Audities: Stichting NoNonsense zoekt castleden voor Urinetown

8 juni 2022, 19:02 - Redactie
Audities: Stichting NoNonsense zoekt castleden voor Urinetown

Stichting NoNonsense zal in 2023 het Chassé Theater in Breda om gaan toveren tot Urinetown. Voor het eerst in de geschiedenis van Stichting NoNonsense zullen alle drie de groepen van de stichting deelnemen aan deze musical. De Teenzz (basisschool) en de Youngzz (middelbare school) repeteren in Breda, de Theatergroep (18 jaar en ouder) repeteert in Rijen en trekt deelnemers uit de hele regio. Samen zullen zij met veel enthousiasme onder leiding van Nick van Kuipers en Mark Zielhorst, ervaren docenten uit het vak, vormgeven aan Urinetown (Zeikstad).

Urinetown, de musical, vertelt het verhaal van een absurd grauw stadje waar water schaars is. Privétoiletten zijn verboden en de openbare toiletten worden beheerd door een bedrijf, onder leidng van de boosaardige Kleinhart, dat alle WC'S uitbaat voor torenhoge prijzen. Bobbie Goud is klaar met deze tiran en spoort het volk aan tot opstand. Maar de situatie wordt ingewikkeld als hij verliefd wordt op Lot, de dochter van de geldlustige toiletbaas.

In 2023 kan ook jij spelen in dit humoristische verhaal over hebzucht, liefde, corruptie, revolutie. Het zit boordevol knipogen naar beroemde musicals als Les Miserables en West Side Story. Urinetown belooft een productie te worden met een van de meest grote casts tot op heden in de geschiedenis van Stichting NoNonsense. En daar hoor jij bij. Meld je vandaag nog aan via de website stichtingnononsense.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda