Audities: Stichting Music uit Herveld zoekt kinderen voor Ciske de Rat

3 oktober 2022, 12:08 - Redactie
Audities: Stichting Music uit Herveld zoekt kinderen voor Ciske de Rat

Stichting Music uit Herveld brengt van 20 april tot en met 23 april 2023 de voorstelling Ciske de Rat. Hiervoor zoekt de stichting naar een 12-tal kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar. Ben jij dol op zingen, dansen en acteren? Meld je dan nu aan voor de audities via stichtingmusic.herveld@gmail.com.

De audities vinden plaats op 3 november tussen 18:00 – 20:00 uur in Zalencentrum De Hoendrik in Herveld. Na de aanmelding zal meer informatie en het in te studeren materiaal ontvangen worden. Repetities vinden plaats op donderdagavond. Voor de jeugd zal dit van 18:00 - 20:00 zijn, met enkele keren een uitloop tot 21:00 uur. Daarnaast zijn er 3 repetitieweekenden gepland om samen met de voltallige cast en het orkest te repeteren.

Stichting Music heeft de afgelopen jaren een breed scala aan voorstellingen ten uitvoer gebracht. Naast bestaande producties wordt er met enige regelmaat ook gekozen voor een eigen geschreven verhaal. Naast circa 25 enthousiaste spelers maken we gebruik van een live orkest van circa 10 muzikanten. Voor meer informatie kan je terecht op onze website: www.stichting-music.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda