Audities: Stichting MÉT zoekt auditanten voor Grand Hotel

21 september 2017, 13:21 - Redactie
Audities: Stichting MÉT zoekt auditanten voor Grand Hotel

Op 5, 6 en 7 oktober volgend jaar zal Stichting MÉT in Theater de Meerse de musical ‘Grand Hotel’ op de planken zetten. In november worden hiervoor audities gehouden. 

Bij Grand Hotel bevinden we ons in 1928 in Berlijn, de roerige jaren 20 zijn nog gaande. De gouden tijd, één jaar voor de grote beurskrach. Gasten komen en gaan in het luxe Grand Hotel. Hier ontmoeten we een gemêleerd gezelschap. Zo maken we kennis met een charmante jonge baron die blut is, een beroemde prima ballerina, een kolonel met een oorlogswond en nog veel meer excentrieke gasten. Daarnaast is er ook nog het personeel dat het niet makkelijk heeft met deze gasten, om over hun eigen problemen nog maar niet te spreken. Niets is wat het lijkt in Grand Hotel.

Deze musical kenmerkt zich door komedie, tragedie, glitter en realisme en is interessant en uitdagend om in mee te spelen, zingen en dansen.

Stichting MÉT treedt naar buiten als onderscheidend theatercollectief waarbij getalenteerde, gemotiveerde en positief ingestelde amateurs zich kunnen aansluiten. Het doel van het collectief is om musical - en andere theaterproducties- van hoog niveau te maken in de regio Amsterdam. Dit door samenbundeling van persoonlijke capaciteiten van deelnemers en de artistieke inbreng van professionals uit het vak.

Het onderscheidend vermogen van Stichting MÉT zal voortkomen uit het functioneren als collectief. De deelnemers zijn immers niet alleen bezig met spelen, dansen en zingen. Zij verzorgen ook alle andere aspecten die komen kijken bij het produceren van theater en musical. Zo werken zij bijvoorbeeld gezamenlijk aan de bijbehorende publiciteit, het decor en de kostuums.

Zie jij jezelf in deze productie en wil je in aanmerking komen voor een rol of een plek in het ensemble? Meld je dan aan via casting@passievoortheater.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda