Audities: Stichting Featherhair Creations zoekt jonge talenten voor nieuwe musical

13 oktober 2022, 14:38 - Redactie
Audities: Stichting Featherhair Creations zoekt jonge talenten voor nieuwe musical

Stichting Featherhair Creations is uniek omdat zij eigen muziektheater- en musicalproducties maken in samenwerking met een jong, talentvol en creatief team. Jonge talenten zijn, onder leiding van professionals, samen verantwoordelijk voor de gehele creatieve verzorging van de productie. Er wordt gewerkt met jonge getalenteerde jongeren. De meeste jonge makers volgen een opleiding voor een vak in de creatieve sector. Ze krijgen bij Featherhair Creations mooie kansen werkervaring op te doen in een professionele setting en zo ook hun CV uit te bereiden. Daarnaast wordt er bewust geen financiële bijdrage gevraagd van acteurs of creators om zo iedereen gelijke kansen te geven. Passie, talent en werkhouding is wat telt.

Stichting Featherhair Creations streeft naar een professionele uitstraling, je zult je dan ook stevig moeten inzetten voor het project, onderschat dat niet. We verwachten van iedereen een goede en verantwoordelijke werkhouding. Binnen het ontwikkeltraject UP TO YOU, waarbinnen jonge talenten tot 30 jaar ondersteund worden in hun ontwikkeling tot professional in de podiumkunsten, is de musical “De Koning is van Mij” geschreven. De musical is een fictieve vertelling over de jonge koning Louis XIV die op zoek gaat naar zijn bruid.

Het betreft een korte repetitieperiode (van januari t/m zomer 2023) en verwacht wordt dan ook een flinke dosis motivatie en inzet van onze jonge talenten. De repetities zijn op donderdagavonden in gemeente Dijk en Waard. Er zijn rollen voor acteurs van tussen de 10 en 23/25 jaar.

Naast acteurs is Stichting Featherhair Creations ook altijd op zoek naar jonge talenten binnen andere disciplines. Van kostuum en decor tot lichtontwerp en rekwisieten.Volg jij een creatieve opleiding en wil jij je CV een boost geven? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur dan even een mailtje.

Ben je meer van het schrijven, regie en productie? Dan is het ontwikkeltraject UP TO YOU iets voor jou. Neem eens een kijkje op onze website of neem contact met op.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda