Audities: Stichting De Theaterbakkerheij zoekt nieuwe spelers

16 september 2022, 11:03 - Redactie
Audities: Stichting De Theaterbakkerheij zoekt nieuwe spelers

Stichting De Theaterbakkerheij maakt kwalitatief hoogwaardige, eigentijdse voorstellingen met amateurspelers uit de regio voor een breed publiek. Voor de musical Troje werd in 2018 de Amateur Musical Award voor Beste Nieuwe Musical gewonnen. In juni 2022 werd het grootschalige buitenspektakel Gouda Op Sterk Water opgevoerd voor ruim 7.000 bezoekers. Spelers krijgen professionele begeleiding om zo ’t beste in jezelf naar boven te halen.

Grensgeval 9 (maart 2023)

Durf jij het aan om 20 tot 30 minuten alleen op het podium te staan en een eigen theatermonoloog te spelen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Geef je dan op voor Grensgeval.

In Grensgeval spelen talentvolle acteurs en actrices ieder een eigen theatermonoloog. Alle verhalen zijn verschillend maar hebben één overeenkomst; het draait om personages die allen op de grens balanceren. Alle verhalen worden op muzikale en humoristische wijze met elkaar verbonden. Een avondvullend programma met ruimte voor drama, cabaret, kleinkunst, dans, zang, toneelspel, poëzie en zelfs rap.

  • Speeldata: Vrijdag 10 maart 2023 | Optie extra voorstelling 16 maart 2023
  • Audities: Zaterdag 22 oktober 2022

Stuur voor 30 september een mail met je motivatie en eventuele CV naar producties@theaterbakkerheij.nl.

Gescheurd papier (September 2023)

Een nieuw en indrukwekkend toneelstuk, de opvolger van ‘De Stroom’ en ‘Vogelvlucht’. Wat gebeurt er als een groep mensen na een vliegtuig ongeluk op een onbewoond eiland stranden en een nieuwe samenleving vormen? Gescheurd Papier is een kritisch stuk over macht, geweld en het recht van de sterkste.

Er worden spelers gezocht die ervan houden de uitdaging aan te gaan, fysiek te spelen en de diepte in te gaan in hun toneelspel.

  • Speeldata: 29 en 30 september 2023
  • Optie extra (matinee) voorstelling op 1 oktober 2023
  • Audities: woensdagavond 2 en 9 november 2022

Stuur voor 20 oktober een mail met je motivatie en een eventuele CV naar producties@theaterbakkerheij.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda