Audities: Sterke zangers gezocht voor RENT – Zaandam

23 juni 2019, 15:57 - Redactie
Audities: Sterke zangers gezocht voor RENT – Zaandam

Op dinsdag 2 juli worden er audities gehouden voor de Zaanse versie van RENT. De voorstelling zal gaan spelen in de grote zaal van het Zaantheater op 29 en 30 mei 2020.
Rent is een doorgecomponeerde musical, waarbij de muziek centraal staat. Daarom is de producent op zoek naar sterke zangers voor in het ensemble en voor de hoofdrollen. Binnen het ensemble zijn er een groot aantal solo’s te vergeven.

De begeleiding bij de producties van Daphne Bruineberg Productions is volledig professioneel. Zo speelt het gezelschap in de grote zaal van het Zaantheater en werkt het samen met een professionele choreograaf, regisseur, muzikaal leider, vocal coach, productieleider en technisch team. Dat dit niet onopgemerkt is gebleven, blijkt uit de prachtige recensies van RENT in Amersfoort (1 & 2 juni 2019). “Een amateurmusical op professioneel niveau” schreef ‘Musicalsites.nl’. Over een eerdere productie schreef ‘Ilovetheater.nl’: “Amateurmusical van topniveau!”.

Rent is een meeslepend drama, geschreven op rockmuziek. Gebaseerd op de opera La Bohème van Puccini, speelt het zich af in het kraakpand van oud-muzikant Roger en beginnend documentaire maker Mark. Hun leven staat op zijn kop als Roger de buurvrouw ontmoet en Mark hoort dat zijn ex-vriendin valt voor een advocate. Rent laat de worsteling zien van een vriendengroep waarin iedereen zichzelf kan zijn, in een tijd waarin men pas net wist wat AIDS was.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda