Audities: Starlight Boulevard zoekt mannen voor productie Big Fish

25 september 2017, 10:18 - Redactie
Audities: Starlight Boulevard zoekt mannen voor productie Big Fish

Wil jij meespelen in de Nederlandse première van Big Fish? De Utrechtse musicalvereniging Starlight Boulevard voert deze musical tussen 23 en 25 maart 2018 maar liefst vier keer op in het Fulcotheater in IJsselstein. Hiervoor is de vereniging nog op zoek naar een lange man die sterk is in de laagte, om de rol van de reus Karl te vervullen. Daarnaast is ze op zoek naar getalenteerde tenoren en bassen voor in het ensemble, waar ook genoeg in te doen is.

Starlight Boulevard werkt met een professioneel artistiek team en streeft ernaar dat elk lid uitgedaagd wordt en persoonlijk kan groeien door onder meer workshops en speloefeningen te geven. Na de succesvolle wereldpremière van The Attic en het bekroonde Grand Hotel brengt Starlight Boulevard met de musical Big Fish weer een unieke show op de planken.

Big Fish is een hartverwarmende en magische Broadway musical naar de roman van Daniel Wallace en de film van Tim Burton. De show is gevuld met muziek van Andrew Lippa (The Wild Party, The Addams Family). Het vertelt het grootser-dan-grootse verhaal van Edward Bloom. Een man die, als we zijn eigen verhalen mogen geloven, een buitengewoon leven leidt. Zijn hele leven vertelt hij zijn zoon Will vurig over zijn spectaculaire avonturen vol heksen, reuzen en zeemeerminnen. Maar als Will op het punt staat zelf een kind te krijgen en zijn vaders gezondheid verslechtert, hoopt hij achter de waarheid te komen. Wie is zijn vader echt? En waarom vertelt hij nooit de waarheid?

Wil jij meespelen in deze musical en onderdeel zijn van deze ambitieuze vereniging, en ben jij 18 jaar of ouder? Mail dan zo snel mogelijk naar info@starlight-boulevard.nl. De repetities zijn al in volle gang, dus hoe eerder je reageert, hoe meer je mee kan doen. Starlight Boulevard repeteert elke donderdagavond en af en toe ook op zaterdagmiddag in Lunetten, Utrecht.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda