Audities: Spring Awakening van Iris Performing Arts

6 september 2021, 08:45 - Redactie
Audities: Spring Awakening van Iris Performing Arts

Iris Performing Arts heeft noodgedwongen Spring Awakening moeten verplaatsen. Daardoor zijn er twee rollen vrijgekomen. Durf je het aan om samen met ons te werken aan het spraakmakende, controversiële, eigenzinnige verhaal van Spring Awakening? Deze prachtige musicalproductie speelt zich af aan het einde van de 19e eeuw in Duitsland. De wil en wet van de kerk, ouders en leraren stond boven alles en maakte dat het moeilijk was voor de jeugd zichzelf te ontdekken. Laat staan om over zaken als seksualiteit, misbruik, geaardheid en angsten te praten. Met alle gevolgen van dien.

Spreekt het je aan om in een kleine, intieme setting aan deze productie te werken? Om je grenzen als acteur te verleggen? Om samen met Iris Performing Arts (in een veilige omgeving) de diepte in te gaan? Durf je je in alle rauwheid bloot te geven en kwetsbaar te zijn? Dan word je uitgenodigd om auditie te komen doen en deel te worden nemen aan de cast van deze prachtige productie.

Gezocht worden:

Hansschen

  • Leeftijd: ca. 16-30 jaar
  • Stemsoort: bariton
  • Dans: kan goed bewegen

Hanschen is zelfverzekerd, flirterig en een beetje eigenwijs. Hij ziet de realiteit van wat er met de andere kinderen om hem heen gebeurt en is niet naïef. Hij gelooft dat dromen slechts fantasie zijn, en onpraktisch.

Ensemble (meisje)

  • Leeftijd: ca. 16-21 jaar
  • Zang: goed
  • Spel: goed
  • Dans: zeer goed

Audities vinden plaats op 2 oktober.

Spreekt Shrek de Musical je meer aan? Daar heeft Iris Performing Arts ook nog een aantal leuke rollen voor open staan waar 2 oktober auditie voor worden gehouden.

Repetities vinden plaats in gebouw De Grote Haven in Haastrecht. Dit is bij Gouda en goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid (gratis).

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda