Audities: Spring Awakening van Iris Performing Arts

19 augustus 2020, 11:13 - Redactie
Audities: Spring Awakening van Iris Performing Arts

Durf je het aan om samen met Iris Performing Arts te werken aan het spraakmakende, controversiële, eigenzinnige verhaal van Spring Awakening? Deze musical speelt zich af aan het einde van de 19e eeuw in Duitsland. De wil en wet van de kerk, ouders en leraren stond boven alles en maakte dat het moeilijk was voor de jeugd zichzelf te ontdekken. Laat staan om over zaken als seksualiteit, misbruik, geaardheid en angsten te praten. Met alle gevolgen van dien.

Gezien de aard van het verhaal van een aantal personages vraagt Iris Performing Arts je om je goed te (laten) informeren hierover. In de rolbeschrijvingen op de website staat daarom ook nadrukkelijk dat je voor een aantal rollen ouder moet zijn dan 18 jaar. Dit is een verhaal die het verdient om echt verteld te worden.

Spreekt het je aan om in een kleine, intieme setting aan deze productie te werken? Om je grenzen als acteur te verleggen? Om samen met Iris Performing Arts (in een veilige omgeving) de diepte in te gaan? Durf je je in alle rauwheid bloot te geven en kwetsbaar te zijn? Dan word je uitgenodigd om auditie te komen doen en deel te worden nemen aan de cast van deze prachtige productie.

Gezocht worden: Jongeren: ca. 16 – 29 jaar jong en volwassenen: ca. 25 – 70 jaar jong.

De jongeren moeten ervaren zijn op gebied van zang, dans en spel. Bij de volwassenen ligt de nadruk op spel en koorzang. We zoeken bij zowel de jongeren als volwassenen alleen solisten.

Audities vinden plaats op zaterdag 26 september in Haastrecht. De repetities zijn vanaf 31 oktober en de voorstellingen worden gespeeld op 16, 17 en 18 april volgend jaar in Theaterzaal Cultuurhuys de Kroon in Waddinxveen. Aanmelden kan op irisperformingarts.nl.

Spring Awakening wordt aangeboden door Stichting IPA Producties in samenwerking met Iris Performing Arts. Iris Performing Arts zet al meer dan 10 jaar grote bekende amateurmusicals op de planken.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda