Audities: Shrek de Musical van Iris Performing Arts uit Gouda

2 juni 2019, 13:59 - Redactie
Audities: Shrek de Musical van Iris Performing Arts uit Gouda

Aankomend seizoen is het jubileumjaar van Iris Performing Arts en daarom is ervoor gekozen om groots uit te pakken met Shrek de Musical. Shrek brengt de geliefde personages uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische en soms vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt.

De audities van Shrek vinden plaats op 28 en 29 september.

Voor de volwassenen zijn de gezamenlijke audities op 28 september tussen 10:00 - 13:00 uur. Voor kids zijn de gezamenlijke audities op 29 september tussen 10:00 - 12:00/12:30 uur. Daarnaast wordt je solo-auditie ingepland op 28 of 29 september. Kosten voor deelname aan de auditie zijn 10 euro. Meer informatie over de auditie wordt toegestuurd zodra inschrijving en betaling zijn ontvangen.

In een ontspannen sfeer wordt er gezamenlijk een fysieke warming-up gedaan en wordt er ingezongen. Ook worden er workshops: spel/drama en dans gegeven. Je hoeft je hiervoor niet voor te bereiden. Los hiervan krijgt iedereen een dans met koorzang aangeleerd. Je krijgt ook spelopdrachten. Dit wordt beoordeeld door een vakkundige jury, maar is voornamelijk erg leuk om te doen en erg leerzaam.

Tijdens de solo-audities laat iedereen individueel aan de jury zijn of haar ingestudeerde zangnummer horen. Bereid je hier goed op voor. Dit nummer mag niet langer dan 4 minuten zijn.

Er zijn geen voorwaarden (behalve voor hoofdrollen) waaraan je solo moet voldoen, maar hou rekening met het soort musical qua stemgebruik/soort. Voor bepaalde rollen worden wel specifieke liedjes gevraagd.

Meer informatie is te vinden op irisperformingarts.nl, hier ook de mogelijkheid om je in te schrijven. Voor verdere vragen kun je mailen naar ipaproducties@gmail.com.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Datum: 30-09-2023
Tijd: 19:00 uur
Volledige agenda