Audities: Shrek de Musical van STEMP

20 juni 2017, 11:26 - Redactie
Audities: Shrek de Musical van STEMP

In november 2018 wordt de nieuwe musical van STEMP Shrek de Musical opgevoerd. Voor deze musical worden mensen gezocht die graag op het podium willen staan. Heb je zang-, dans- en toneeltalent, dan kun je auditie doen.

De cast zal bestaan uit 6 hoofdrollen, 10 mannen (ensemble rollen), 8 vrouwen (ensemble rollen) en 3 kinderen. De meeste mannen en vrouwen hebben een dubbelrol. In de rolbeschrijvingen die op de website van STEMP staan staat omschreven welke rollen er zijn en er gezocht worden (leeftijdsindicatie en zangstem). Verder staat bij elke rol een link naar een YouTube-filmpje om je een indruk te geven van het personage. De filmpjes zijn alleen bedoeld om je een eerste indruk te geven. De toonhoogte van de muziek kan afwijken en ook de toneel interpretatie van de regisseur kan afwijken.

Tijdens de auditie worden nummers gezongen uit Shrek de Musical. Bij de rolbeschrijving staat welk lied je moet zingen voor welke rol. Gevraagd wordt om ook een stuk monoloog uit Shrek in te studeren en te spelen bij de auditie. Er zijn twee teksten beschikbaar en je mag zelf een keuze maken welke van de twee je instudeert.

De audities worden gehouden op zondag 3 september van 09:00 uur tot 18:00 uur en op donderdag 7 september van 19:30 tot 22:00 uur in theater de Eendracht in Gemert. De tweede ronde vindt plaats op woensdag 13 september van 19:30 tot 22:00 uur eveneens in theater de Eendracht in Gemert. Inschrijven voor de auditie kost € 5,00 per persoon en moet contant voldaan worden op de dag van auditie.

Aanmeldingsformulieren moeten voor 12 augustus ingeleverd worden, ook te vinden op stichtingstemp.nl. Na ontvangst krijg je per mail een code waarmee je toegang hebt tot een gesloten pagina. Hier vind je de bladmuziek en de tekst van de monoloog. De repetities vinden plaats op woensdagavond in theater de Eendracht in Gemert en starten op 8 november. November 2018 zijn de uitvoeringen.

Als je wordt uitgekozen voor een rol zijn er wel deelnamekosten aan verbonden. De kosten voor kinderen tot 16 jaar zijn € 60,00 (€ 5 p/m) en voor volwassenen €120,00 (€ 10 p/m). Dit bedrag mag je in maandelijkse termijnen voldoen. Indien er vragen zijn, kun je contact opnemen met Gonnie Rooijackers: gonnie@stichtingstemp.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda