Audities: Rockopera EVE van SCHUNCK Muziek & Dans

31 maart 2021, 13:34 - Redactie
Audities: Rockopera EVE van SCHUNCK Muziek & Dans

Op vrijdag 8 oktober vindt de première plaats van de rockopera EVE, Storm is coming in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Twee dagen later, op zondag 10 oktober, wordt de tweede voorstelling van deze bijzondere Limburgse productie opgevoerd in Schouwburg Venray. SCHUNCK is initiatiefnemer én producent van deze productie, geschreven door muzikant en componist Hans Lenssen.

EVE, Storm is coming – is een unieke rockopera over de eindeloze menselijke drang naar welvaart en de gevolgen voor onze aarde. Een verhaal over liefde en verlies. Een waarschuwing voor huidige en toekomstige generaties. Het aangrijpende verhaal wordt verteld aan de hand van nieuwe composities met stevige rockinvloeden geïnspireerd door zowel de jaren 70 als hedendaagse rock zoals David Bowie, Pink Floyd en Muse.  

Muziek, dans en productie smelten samen. Talenten jong en oud, bundelen hun krachten. Muzikanten, dansers en acteurs, zowel amateur als (semi) professioneel. Ook de bijzondere musicalsterren met een beperking van Musical Unlimited krijgen een rol in de rockopera. Dit alles onder begeleiding van een professionele regisseur, theatermakers en docenten van SCHUNCK Muziek & Dans.

SCHUNCK heeft talentontwikkeling hoog op de agenda staan en biedt daarom iedereen de kans om een rol te spelen in de Limburgse rockopera. Een droom die voor menig (beginnend) muzikant, danser of acteur/actrice kan uitkomen.  Op 24 april vinden de audities voor deze productie plaats. Iedereen die interesse heeft, kan zich aanmelden via schunck.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda