Audities: RENT van Plzier Entertainment in Hilversum

24 juli 2020, 14:43 - Redactie
Audities: RENT van Plzier Entertainment in Hilversum

Plzier Entertainment brengt met trots de Broadway musical RENT naar Hilversum. De show zal twee dagen in oktober 2021 te zien zijn in Podium de Vorstin te Hilversum.

RENT omvat een jaar uit het leven van vrienden die in New York wonen en om moeten gaan met relaties, liefde, verlies, armoede en aids. Het verhaal speelt zich af in de jaren ‘90 waar het hebben van aids vaak een doodvonnis is. Mark, een documentairemaker, besluit op 24 december 1989 een film (zonder script) te maken van het leven in de kunstenaarswijk waar hij samen met zijn vrienden woont. Mark en zijn vrienden leven in een groot kraakpand die de huisvesting is voor honderden kunstenaars en daklozen. Ze leven in een benarde situatie. De jonge bohémiens moeten zien te overleven in de snelle en chaotische New Yorkse maatschappij. Ze worden uitgespuugd doordat zij anders zijn. Zo krijgen we te maken met heel veel kleurrijke personages die bijvoorbeeld lesbisch, travestiet, nachtclubdanseres, muzikant of homoseksueel zijn. Velen van hen zijn helaas ook drager van het aids-virus. Hun excentrieke levensstijl vergt veel van ze en zorgt ook voor onderlinge conflicten.

Gezocht worden getalenteerde musicalsterren van 18 t/m 99 jaar, met of zonder theaterervaring. De audities worden georganiseerd op zaterdag 29 en zondag 30 augustus in Hilversum. Je ontvangt een bevestiging met informatie die je nodig hebt voor jouw auditie. De repetities zullen plaatsvinden op de dinsdagavond van 19:00 uur – 22:00 uur in Hilversum. Meld je aan met foto + eventueel CV via info@plzier.nl. Kijk voor meer informatie (rolbeschrijvingen, repetitieschema, deelnemersbijdrage etc.) op www.plzier.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda