Audities: RENT van Daphne Bruineberg Productions in Hilversum

13 juni 2018, 11:46 - Redactie
Audities: RENT van Daphne Bruineberg Productions in Hilversum

Na de goed ontvangen voorstellingen van Disney’s High School Musical (2017) en The Wiz (2018) heeft Daphne Bruineberg Productions voor volgend jaar gekozen voor de rockmusical RENT. Voor deze productie wordt op dit moment gezocht naar sterke zangers/acteurs van 16 jaar en ouder om de cast samen te stellen.

Doordat Daphne Bruineberg Productions op projectbasis werkt, heeft iedereen bij de audities gelijke kansen. De cast wordt samengesteld met liefhebbers voor musical, die naast gezelligheid met een professionele houding willen werken aan hun ontwikkeling. De cast voert op 25 en 26 mei 2019 de voorstelling 2 keer op in Theater Gooiland.

Daphne Bruineberg Productions produceert amateurmusical voor liefhebbers van 16 tot 99 jaar in Zaandam, Hilversum en Alphen a/d Rijn. Bij deze producties staat de theatrale groei van de deelnemers op nummer één. Onder professionele begeleiding van een regisseur, muzikaal leider, choreograaf, vocal coach en met ondersteuning van licht- en geluidstechnici en decorontwerp wordt toegewerkt naar de professionele uitvoering in het theater. Zo biedt Daphne Bruineberg Productions een plek waar gedreven talenten zich kunnen ontwikkelen op gebied van zang, dans en spel.

Gezocht worden: Deelnemers vanaf 16 jaar mét of zonder zang, dans en/of spelervaring.

Specifiek wordt gezocht naar: Sterke zangers/acteurs (20-40) voor de hoofd- en bijrollen. De audities vinden plaats op 20 juni 2018 in Baarn. Aanmelden kan via bruineberg.nl. De repetities zullen plaats vinden op woensdag van 19:00 - 22:00 uur.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda