Audities: RENT, High School Musical & Hairspray in Hilversum

3 oktober 2021, 16:43 - Redactie
Audities: RENT, High School Musical & Hairspray in Hilversum

Plzier Entertainment zoekt voor de musicalproducties RENT (22/23 januari 2022), High School Musical (19/20 februari 2022) en Hairspray (25/26 juni 2022) nieuw musicaltalent. Vanwege de gedwongen verlenging van deze drie musicals (i.v.m. corona) zijn er hoofd- en bijrollen beschikbaar gekomen. Repetities voor de producties zullen zijn in de theaterstudio van Plzier Entertainment in Hilversum.

Voor RENT zoekt Plzier Entertainment naar Mark. Voor High School Musical wordt er gezocht naar Zeke, twee cheerleaders en twee ensemble leden. Voor Hairspray is Plzier Entertainment op zoek naar Dynamite en ook enkele ensemble leden.

Plzier Entertainment zoekt voor deze rollen op zoek getalenteerde jongens en meisjes vanaf 16 jaar, met en/of zonder theaterervaring. Audities worden georganiseerd op zaterdag 23 oktober voor alle drie de producties in Hilversum. Je ontvangt een bevestiging met informatie die je nodig hebt voor jouw auditie. De repetities zullen plaatsvinden op de dinsdagavond (RENT), woensdagavond (High School Musical) en de donderdagavond (Hairspray) van 19:00 – 22:00 uur in Hilversum.

Meld je aan via info@plzier.nl. Kijk voor meer informatie (repetitieschema, deelnemersbijdrage etc.) op www.plzier.nl.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Winnie de Poeh
Datum: 30-09-2023
Tijd: 19:00 uur
Volledige agenda