Audities: RENT, High School Musical en Hairspray in Hilversum

29 juli 2021, 10:37 - Redactie
Audities: RENT, High School Musical en Hairspray in Hilversum

Plzier Entertainment zoekt voor de musicalproducties RENT (22/23 januari 2022), High School Musical (19/20 februari 2022) en Hairspray (25/26 juni 2022) nieuw talent. Vanwege de gedwongen verlenging van deze drie musicals (i.v.m. corona) zijn er hoofd- en bijrollen beschikbaar gekomen. Repetities voor de producties zullen zijn in de theaterstudio van Plzier Entertainment in Hilversum.

Voor RENT zoekt Plzier Entertainment naar Maureen, Tom Collins en een sterke zanger voor in het ensemble. Voor High School Musical wordt er gezocht naar Gabriella, Ryan, Chad, Zeke en enkele ensemble leden. Voor Hairspray wordt gezocht naar Amber, Seaweed en ook enkele ensemble leden.

Plzier Entertainment zoekt voor deze rollen getalenteerde jongens en meisjes vanaf 16 jaar, met of zonder theaterervaring. Audities worden georganiseerd op zondag 22 augustus (High School Musical/Hairspray) en dinsdag 24 augustus (RENT) in Hilversum. Je ontvangt een bevestiging met informatie die je nodig hebt voor jouw auditie. De repetities zullen plaatsvinden op de dinsdagavond (RENT), woensdagavond (High School Musical) en de donderdagavond (Hairspray) van 19.00 – 22.00 uur in Hilversum.

Meld je aan via info@plzier.nl. Kijk voor meer informatie (repetitieschema, deelnemersbijdrage etc.) op www.plzier.nl.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Rapunzel de Musical
Datum: 07-10-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda