Audities: RENT en The Wiz van Daphne Bruineberg Productions

30 augustus 2018, 16:26 - Redactie
Audities: RENT en The Wiz van Daphne Bruineberg Productions

Met maar liefst drie verschillende producties beloofd het een druk seizoen te worden voor Daphne Bruineberg Productions. Naast High School Musical (3 & 4 november) en The Wiz, komt het dit jaar ook voor het eerst met de rockmusical RENT. Een bijzonder verhaal over de struggles van een groep New Yorkse kunstenaars in de jaren negentig.

De groep amateurs wordt bij iedere productie begeleid door een professioneel artistiek team. Zo wordt de choreografie verzorgd door Bernadette Dengler en is de muzikale leiding in handen van Harold Geerts en Rosite van der Wouden. Aan de hand van het artistieke team wordt vooral gekeken naar hoe het verhaal en de thema's van de voorstelling worden verteld. Hierbij is ook de vormgeving, licht en geluid erg belangrijk, alles uitgevoerd door theaterprofessionals.

Om een optimaal resultaat te behalen met de komende producties, is Daphne Bruineberg Productions nog op zoek naar enkele ensemble leden. Hierbij is het niet noodzakelijk om ervaring te hebben: "Vooral lol hebben en op je eigen manier ontwikkelen, dat is wat wij belangrijk vinden!" aldus een trotse Daphne Bruineberg. Specifiek wordt er nog gezocht naar mannen voor enkele solistische ensemblerollen in RENT in Hilversum en mensen met danskwaliteiten bij The Wiz in Zaandam.

Audities

  • Hilversum: Rent: speeldata: 25 en 26 mei 2019, repetities op woensdagavond
  • Zaandam: The Wiz: speeldata: 7 & 8 juni 2019, repetities op dinsdagavond

Meer informatie via www.bruineberg.nl, aanmelden kan via productions@bruineberg.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda