Audities: REL Entertainment zoekt jongens en meisjes

27 augustus 2019, 13:42 - Redactie
Audities: REL Entertainment zoekt jongens en meisjes

Voor het seizoen 2019/2020 is stichting REL Entertainment opzoek naar jong talent. Gezocht worden jongens en meisjes tussen de 10 en 14 jaar die kunnen acteren. Speelleeftijd: tussen de 9 en 11 jaar.

Het zal zo’n vaart niet lopen“, klinkt het in het café kort voor de Duitse inval. Een op waarheid gebaseerd verhaal over de dunne lijn tussen goed en kwaad, moed en lafheid. De strijd om vrijheid die niet alleen met bommen en granaten wordt uitgevochten...

In mei 2020 wordt er twaalf keer gespeeld in een hangaar op het terrein van museum de Bevrijdende Vleugels in Best.

Inmiddels is de cast compleet en beginnen in oktober de repetities. Naast de volwassen cast zijn er twee kinderrollen die ingevuld moeten worden, door de aard van de voorstelling worden deze waarschijnlijk gedubbeld. Enige ervaring is een pre vanwege de op waarheid gebaseerde heftige scenes die voorkomen in de voorstelling. Uiteraard worden de kinderen begeleid in het gehele proces.

Audities worden gehouden op donderdagavond 10 oktober. Inschrijven voor de audities kan middels de volgende link: relentertainment.com/audities

Mocht je vragen hebben over de auditie of de voorstelling neem dan gerust contact op via info@relentertainment.nl. Inschrijven kan tot en met 1 oktober.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda