Audities: Quintus en Ventura uit Kampen

9 juli 2018, 11:39 - Redactie
Audities: Quintus en Ventura uit Kampen

Hou jij van musical, ben jij in de leeftijd van 9 tot 17 jaar en heb je talent op het gebied van spel, dans én zang? Dan nodigen Quintus en Ventura je uit om auditie te doen voor de nieuwe Productiegroepen Musical op woensdag 18 juli. Aanmelden kan tot 12 juli.

De musicalcursussen zijn voor kinderen en jongeren die talent hebben op het gebied van zowel spel, dans als zang. Er is een Productiegroep Musical voor 9-12 jarigen (voorheen M+1) en een Productiegroep Musical voor 12-17 jarigen (voorheen M+2). Quintus en Ventura hebben vanaf het seizoen 2018/19 een gezamenlijk cursusprogramma. Binnen dit programma leidt Quintus de theaterleerlingen op en zorgt Ventura voor de productie.

De Productiegroepen Musical verschillen van de reguliere musicalcursussen omdat het niveau van de spel-, dans- en zanglessen nog wat hoger ligt en er vaker wordt opgetreden. De lessen van de Productiegroepen Musical zijn in het seizoen 2018-2019 op de volgende tijden:

  • Productiegroep Musical 9-12 jaar: woensdag van 18.00-20.00 uur
  • Productiegroep Musical 12-17 jaar: woensdag van 18.45-20.45 uur

Het seizoen bestaat uit 35 lessen en start vanaf 12 september 2018. De lessen vinden plaats in Quintus. Het cursusgeld voor beide Productiegroepen bedraagt € 29,00 per termijn. Dit bedrag wordt 10x geïncasseerd, verspreid over het cursusseizoen. De prijs is ongeveer gelijk gebleven ten opzichte van vorig seizoen.

Voor beide groepen wordt op woensdag 18 juli een auditie gehouden:

  • Productiegroep Musical 9-12 jaar: vanaf 14.00 uur
  • Productiegroep Musical 12-17 jaar: vanaf 16.30 uur

De eindtijden hangen af van het aantal deelnemers. Na opgave krijg je een email waarin staat hoe laat je geschatte eindtijd is. Tijdens de audities wordt gekeken naar de dans-, zang- en spelkwaliteiten maar ook of auditanten leergierig zijn, zich leerbaar opstellen, lef tonen en plezier hebben in optreden. De auditiecommissie zal bestaan uit Karin Potgieter (spel), Janet van Gaalen (zang) en de nieuwe vaste dansdocent Mitchell ten Hove. De audities op woensdagmiddag 18 juli vinden plaats in Quintus aan de Vloeddijk 38 in Kampen.

Wil je meedoen aan de audities? Stuur vóór 12 juli een mail naar info@quintuskampen.nl en vermeld daarin je naam en leeftijd, de productiegroep waarvoor je auditie wil doen en je mobiele nummer. Na opgave krijg je via email te horen wat je mag gaan voorbereiden voor de auditie. De uitslag van de auditie zal uiterlijk zaterdag 21 juli via email bekend worden gemaakt.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda