Audities: Quasimodo van muziektheater Servus Almelo

8 januari 2018, 12:11 - Redactie
Audities: Quasimodo van muziektheater Servus Almelo

Muziektheater Servus Almelo zoekt mannen/jongens en/of vrouwen/meisjes vanaf 16 jaar die auditie willen doen voor de nieuwste productie van de vereniging: Quasimodo.

Verhaal

Parijs, 1482. Het decor van de hartveroverende musical Quasimodo. De bezoekers worden meegenomen in het leven van de gebochelde klokkenluider van de Notre Dame: Quasimodo. Hij wordt niet bepaald liefdevol grootgebracht door zijn pleegvader, de rechter Frollo. Zijn hele jonge leven al zit hij opgesloten in de klokkentoren van de kathedraal, tot hij weet te ontsnappen en naar het Zottenfestival gaat. Hier ontmoet hij allerlei boeiende personages, waaronder de betoverende zigeunerin Esmeralda.

Regisseur Ronald Veurink: "Als je krachtig en overtuigend kunt spelen en ook nog eens goed kunt zingen, moet je zeker auditie doen op 3 februari. Het gaat om de hoofdrol: de gebochelde klokkenluider van de Notre Dame. Quasimodo is een bewegelijke rol: je moet veel klimmen en je snel kunnen verplaatsen in een ongemakkelijke houding. Durf jij de uitdaging aan?"

Aanmelden

Voor de rol van Quasimodo kan iedereen vanaf 16 jaar auditeren. Voor de auditie zingen de auditanten twee liedjes uit het stuk en spelen ze twee scènes. De audities zijn op zaterdag 3 februari aanstaande in de kapel van Theater Hof 88 in Almelo.

Geïnteresseerden kunnen zich uiterlijk 31 januari a.s. aanmelden om auditie te doen. Voor meer informatie en het aanmeldformulier kijk op www.servus-almelo.nl/auditie. Na aanmelding ontvangen geïnteresseerden een auditiepakket met alle informatie over de audities (teksten, muziekbestanden, enz.).

De musicalafdeling van Servus voert op 9, 10, 15 en 16 juni 2018 Quasimodo op: in de kapelzaal van Theater Hof 88 in Almelo.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda