Audities: Positief Coachen zoekt jeugdige acteurs

schedule28 mei 2019, 11:25 - Redactie
Audities: Positief Coachen zoekt jeugdige acteurs

Ben jij een talentvolle jongen van circa 9 - 12 jaar die dol is op acteren? En zou je graag in een professionele productie willen staan? Binnenkort zijn er audities voor komend seizoen voor de voorstellingen van de stichting Positief Coachen. Je ouders kunnen je opgeven via www.positiefcoachen.nl/audities.

De jongere jongens moeten vooral heel graag op het podium willen staan en een schattige uitstraling hebben. De oudere jongens moet kunnen acteren én zingen op het niveau van een hoofdrol in een grote musical. Het is een bijzondere kans voor kinderen die graag willen acteren. Veel van de kinderen van Positief Coachen hebben vervolgens rollen gekregen in musicals, films, commercials en tv-series (en komen ook van grote musicals naar dit theatergezelschap toe).

Op de site staan referenties van kinderen en ouders. Ook vind je daar beelden van de voorstellingen en waar je aan moet voldoen.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Annie
Datum: 01-12-2019
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda