Audities: PIPPIN van Musical F-Act Bocholt

22 november 2017, 14:06 - Redactie
Audities: PIPPIN van Musical F-Act Bocholt

Voor de musical PIPPIN is Musical F-Act Bocholt op zoek naar goede zangers en zangeressen om de rollen voor deze musical in te vullen. Ook zang- en dansensemble is welkom. De musical wordt begeleid door een live orkest en zal in februari 2019 te zien zijn in Bocholt.

Pippin, zoon van Karel de Grote, weet niet goed wat hij aan moet met zijn leven. Wanneer er een “vreemd” theatergezelschap stopt aan het hof van de Koning, weten ze Pippin te verleiden om de hoofdrol te spelen in een speciaal voor hem gemaakt verhaal. De ‘Leading Player’ van het gezelschap geeft hem de rol van zijn leven, waarbij hij alle keuzes kan maken die hij wil. Bovendien belooft ze hem een spectaculaire finale die het theatergezelschap altijd en overal speelt. Gaat Pippin door tot de finale? Is deze ‘Leading Player’ wel te vertrouwen? Of krijgt zijn persoonlijke voorstelling toch een andere wending.

Ben jij de Pippin die gezocht wordt of ben jij één van die andere karakters? Schrijf je dan voor 9 december in via auditie@pippin.be. Een overzicht van alle rollen en het inschrijfformulier vind je op pippin.be.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda