Audities: Pietenpret van Plzier Entertainment

11 maart 2021, 14:47 - Redactie
Audities: Pietenpret van Plzier Entertainment

Voor de Sinterklaasvoorstelling Pietenpret is Plzier Entertainment op zoek enthousiaste, getalenteerde mannen en vrouwen van 18 t/m 30 jaar met een sterke zangstem en theaterervaring, bij voorkeur kinderentertainment. Er zijn 4 rollen beschikbaar en de audities zullen geheel online plaatsvinden.

Verhaal
Het is weer november en Sinterklaas en de Pieten zijn weer in Nederland. Wat een gezelligheid in het Pietenhuis! VlogPiet is bezig om vlogs te maken voor YouTube en de KlusPiet klust er flink op los! DansPiet is druk met TikTok filmpjes en de SnoepPiet bakt de lekkerste pepernoten en proeft ze natuurlijk zelf als eerste. PretPiet huppelt, zoals altijd, gezellig door de gangen en zingt een vrolijk wijsje.

Iedereen is druk bezig met alle voorbereidingen voor Pakjesavond. Maar dan… FLITS… BOEM!! Oh jee…. de stroom is uitgevallen en het is donker in het Pietenhuis. De altijd vrolijke PretPiet is opeens verdrietig en zit in een hoekje te bibberen van angst. PretPiet is bang in het donker! Zal PretPiet zijn angst voor het donker overwinnen? Durft hij de daken op te gaan tijdens Pakjesavond? Gaat het de andere Pieten lukken om PretPiet weer vrolijk te krijgen? Beleef het mee tijdens de mega vrolijke Sinterklaasvoorstelling “Pietenpret”!!

Audities voor de volgende rollen:

  • VlogPiet
  • DansPiet
  • KlusPiet
  • PretPiet

Repetities:
Iedere maandagavond (19 - 22 uur) in Hilversum (periode: 27 september t/m 15 november).

Voorstellingen:
Zaterdag 20 november t/m vrijdag 26 november 2021 (circa 12 shows in regio Hilversum, Arnhem en Leeuwarden).

Kijk voor meer informatie & aanmelding op www.plzier.nl/audities.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda