Audities: Phoenix Vocals uit Delft zoekt zangers en zangeressen

11 juni 2021, 15:02 - Redactie
Audities: Phoenix Vocals uit Delft zoekt zangers en zangeressen

Phoenix Vocals is de nieuwe zanggroep van muzikaal leider en arrangeur Richard FitzHugh. De groep staat voor samenwerking, kwaliteit en performance op hoog niveau met als motto: steengoed, creatief, gezellig én uitdagend. Op eigenzinnige wijze worden theatrale nummers neergezet in een eindvoorstelling.

Samen wordt er gewerkt met veel energie en passie aan de mooiste musicalsongs, popnummers en klassieke muziek. Dat doet de groep met nieuwe arrangementen en verrassende bewerkingen van zowel tophits als minder bekende nummers. Alle arrangementen zijn speciaal geschreven voor de zangers uit de groep, zodat iedereen altijd op de top van zijn of haar kunnen kan performen. De ontwikkeling van de groep wordt als heel belangrijk gezien, maar ook die van de zangers individueel. Daarom verzorgen per jaar vier professionals een uitgebreide workshop waarin je o.a. nieuwe technieken leert.

Omdat de focus ligt op theatermuziek, worden de nummers en optredens verpakt in een eindvoorstelling met professionele regie, ontwerp en techniek.

Een theatrale zanggroep dus die onder leiding van Richard FitzHugh het hoogst haalbare op amateurniveau wil bereiken. Gezocht worden voor het seizoen dat in september start ambitieuze zangers en zangeressen die de lat hoog willen leggen om met elkaar de magie van ensemblezang en -performance op het toneel te creëren. Aanmelden kan op phoenixvocals.nl/auditieaanmelden.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda