Audities: Petticoat van Iris Performing Arts uit Gouda

1 augustus 2017, 12:17 - Redactie
Audities: Petticoat van Iris Performing Arts uit Gouda

Iris Performing Arts organiseert op zaterdag 16 september audities voor de musical Petticoat. De auditie is om te bepalen wie op welke rol geplaatst wordt. Ook mensen met weinig of zonder ervaring zijn welkom. Iedereen vanaf 16 jaar wordt aangenomen in het ensemble, tenzij je om welke reden dan ook niet binnen het team past en/of de groep te groot wordt.

Is het altijd al jouw droom geweest om aan een musical mee te doen? Vindt je het geweldig om alles te leren over zingen, dansen en acteren? Krijg je kriebels in je buik als je in het theater zou mogen staan? Wil je graag in de spotlights staan met echt publiek dat speciaal voor jou klapt? Hou je ervan om samen met anderen met jouw passie bezig te zijn? Bij Iris Performing Arts is dit mogelijk. Deze groep heeft inmiddels meerdere grote producties op haar naam staan.

De audities vinden plaats op het volgende adres: ’t Palet, Knipmolenweg 2, 2807DC Gouda. Dit is tien minuten lopen vanaf Station Gouda Goverwelle. Parkeren is gratis in de buurt. Inloop vanaf 09:30 uur, start om 10:00 uur. Inschrijven kan hier.

Jungle Book

Met ingang van 26 september wordt tevens gestart met een tweede productiegroep, speciaal voor kinderen. We hebben gekozen voor: Jungle Book. De leeftijd is tussen 8 en 15 jaar. Je kunt je nu inschrijven door te mailen naar info@irisperformingarts.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda