Audities: Once on this Island van NME Foundation

schedule13 april 2018, 12:32 - Redactie
Audities: Once on this Island van NME Foundation

De NME foundation is op zoek naar musicaltalenten voor haar productie Once on this Island. Met NME Kids on Tour brengt zij deze productie komend jaar op de planken en jij kunt daarin meespelen. Gezocht wordt naar jong talent tussen de zes en zestien jaar oud. De audities voor Once on this Island vinden plaats op 21 april. De repetitieperiode start in september en de uitvoeringen vinden plaats in juni/juli volgend jaar.

De voorstelling is een tropische bewerking van het verhaal van de kleine zeemeermin, aangevuld met de onmisbare romantische elementen van Romeo en Julia. De liefde tussen Ti Moune en haar Daniël mag door hun verschil in status niet bestaan. De mysterieuze wetten van de heersende goden op het eiland maken het onmogelijke echter op geheel eigenzinnige en fantastische wijze alsnog waar waardoor Ti Moune en Daniël uiteindelijk alsnog tot elkaar kunnen groeien. “

Aanmelden voor de auditie kan eenvoudig via het aanmeldingsformulier nme-foundation.nl.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

The Making of Hello Dolly! – Aflevering 4schedule 22 februari 2020, 19:27
Eerste castleden Hello Again aangekondigdschedule 22 februari 2020, 16:22
Nieuwe posters van live-action Mulanschedule 21 februari 2020, 19:13
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Hello Dolly!
Datum: 08-03-2020
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda