Audities: Oliver van Stichting STEMP

13 mei 2019, 15:16 - Redactie
Audities: Oliver van Stichting STEMP

In november 2020 wordt de nieuwe musical van STEMP Oliver opgevoerd. Voor deze musical worden mensen gezocht die graag op het podium willen staan. Heb je zang-, dans- en toneeltalent, dan kun je auditie doen.

De cast zal bestaan uit 16 volwassenen en 16 kinderen. De meeste mannen en vrouwen hebben een dubbelrol. In de rolbeschrijving op stichtingstemp.nl staat omschreven welke rollen er zijn en wie daarvoor gezocht worden (leeftijdsindicatie en zangstem). Tijdens de auditie worden nummers gezongen uit ‘OLIVER’. Bij de rolbeschrijving staat welk lied je moet zingen voor welke rol. We vragen je ook een stuk tekst uit het script van ‘OLIVER’ in te studeren en te spelen bij de auditie.

De kinderaudities worden gehouden op zondag 30 juni van 10:00 uur tot 15:00 uur in het Kunstlokaal in Gemert en de tweede ronde op woensdag 25 september van 18:30 uur - 20:30 uur in Cultuurhuis de Eendracht in Gemert. Een auditie tijdschema volgt later.

De volwassen audities worden gehouden op zondag 15 september van 10:00 uur - 17:00 uur in theater de Eendracht in Gemert en de tweede ronde vindt plaats op woensdag 18 september van 18:30 uur - 22:30 uur eveneens in theater de Eendracht in Gemert.

Je wordt op de auditie bij het te zingen nummer op piano begeleid door Niels van Asseldonk. Tijdens de auditie wordt er onder leiding van André de Jong en Brenda Heyne gedanst. Dit hoef je niet voor te bereiden, maar hou hierbij wel rekening met kleding en schoenen. Inschrijven voor de auditie kost € 5,00 per persoon en moet contant voldaan worden op de dag van auditie.

Aanmeldingsformulieren voor de kinderaudities, te vinden op de website, moeten uiterlijk 23 juni ingeleverd worden. Na ontvangst ontvang je per mail een code waarmee je toegang hebt tot een gesloten pagina. Hier vind je de bladmuziek en de tekst uit het script.

De repetities vinden plaats op woensdagavond in theater de Eendracht in Gemert en starten op 6 november. November 2020 zijn de uitvoeringen.

Deelname aan dit project is behalve een uitdaging een unieke ervaring. Samen met een grote cast, orkest en crew werk je ruim een jaar aan deze productie. Onder begeleiding van een professionele regisseur, choreograaf en dirigent bereid je je grondig voor om in een professionele amateurproductie te schitteren.

Als je wordt uitgekozen voor een rol zijn er wel deelnamekosten aan verbonden. De kosten voor kinderen tot 16 jaar zijn € 60,00 (€ 5 p/mnd) en voor volwassenen €120,00 (€ 10 p/mnd). Dit bedrag mag je natuurlijk in maandelijkse termijnen voldoen.

Indien er nog vragen zijn, kunt je altijd een contact opnemen met Gonnie Rooijackers: gonnie@stichtingstemp.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda