Audities: NME foundation Den Haag

4 april 2018, 20:59 - Redactie
Audities: NME foundation Den Haag

NME foundation met al haar professionele musicaltrainingen in zang, dans en spel organiseert op 21 april in Het Koorenhuis in Den Haag audities. Dit jaar opent zij haar deuren al voor jonge talenten vanaf zes jaar oud. Bij de NME foundation kunnen zij hun creativiteit tot het maximale ontwikkelen middels trainingen en het spelen in voorstellingen. De NME foundation werkt vanuit de visie dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen serieus te werken aan de ontwikkeling van je talent én het geven van ruimte aan je creativiteit.

Creativiteit en talentontwikkeling liggen in het hart van de musicaltrainingen van de NME foundation. Zij biedt jonge talenten de ruimte om professional te trainen in zang, dans, spel en musical. Met groepen in diverse leeftijdscategorieën biedt zij een doorlopende leerlijn waarin talenten spelenderwijs beginnen en steeds professioneler te werk gaan om uiteindelijk de sprong naar het professionele werkveld te maken.

Zoals iedere professionele productie begint ook de leerlijn bij de NME foundation met audities. Talenten die de ruimte willen krijgen om te groeien en te spelen in musicalproducties, kunnen zich tot 15 april aanstaande aanmelden via de website www.nme-foundation.nl. Tijdens de audities krijgen ook de allerkleinsten de mogelijkheid om hun talenten op het gebied van zang, dans en spel te laten zien.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda