Audities: Nieuwe projecten en audities bij TOP Theaterproducties

31 januari 2022, 14:38 - Redactie
Audities: Nieuwe projecten en audities bij TOP Theaterproducties

De komende maanden staan er verschillende voorstellingen op het programma van TOP Theaterproducties uit Almere. Je kunt je aanmelden voor 1 of meerdere projecten. Gezocht worden enthousiaste en goede zangers, spelers en tap-dansers voor de De Voorjaarsshow en Weet U Nog Wel…? Repertoire groep. Het betreft ensemble en solisten plaatsen. Van solisten wordt een gevorderd niveau verwacht. Audities vinden plaats op: zondag 6 februari te Almere. Ook tapdansers worden gezocht voor de te vormen ‘Swingtime’ tapgroep.

De voorjaarsshow is een revue-achtige show samengesteld uit divers repertoire. Begeleid door live orkest. Verschillende nummers worden gekozen uit o.a. onze eerdere shows als My Fair Lady, Broadwayshow, Flevo-Land van de Toekomst e.a.

Weet u nog wel…?, Repertoiregroep is een voorstelling met repertoire uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70 van de vorige eeuw, worden 3 á 4 korte theatrale programma’s/blokjes gemaakt van 20-25 minuten. Deze korte programma’s zijn o.a. bedoeld om aan woon-zorginstellingen aan te bieden.

Ook voor onze twee klassieke programma’s, Grand Kaffee en Hans en Grietje, worden nog extra zangers gezocht. Onder andere voor een dubbele bezetting. Voor Grand Kaffee wordt met spoed voor de rol van Leopold een goede zanger gezocht. Grand Kaffee is een operette programma die in de periode april-juli ’22 gespeeld zal worden op diverse locaties van woon-zorgcentra.

Voor de rol van ‘Hans’ (mezzosopraan) in Hans en Grietje wordt nog extra bezetting gezocht. Dit is een kleine opera die wordt aangeboden voor basisscholen om de jongste kinderen kennis te laten maken met klassieke muziek. Met hoogtepunten uit de opera Hänsel und Gretel van E. Humperdick. Optredens worden doordeweeks en overdag in overleg gepland.

Als laatste worden er tapdansers gezocht voor de Swingtime Tap groep. Deze groep gaat aan het werk met choreografieën voor toekomstige shows en/of aparte optredens. Het gaat om gevorderde tapdansers om vlotte choreografieën mee te maken. Ook tapdansers die er al een tijdje uit zijn of minder geoefend, zijn welkom. Tijdens het instuderen zullen de tapdansers op niveau gesplitst worden. Tapdans is swingend, ritmisch en technisch maar de Choreografe blijft wel de connectie met dans maken.

Alle repetities vinden plaats in Almere de meeste voorstellingen ook. Auditie is kosteloos. Je betaald een eigenbijdrage voor deelname aan een project. Meer informatie en aanmelding via administratie@topalmere.nl of website www.topalmere.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda