Audities: Nieuwe productie van Stichting Nanoek

13 september 2022, 13:28 - Redactie
Audities: Nieuwe productie van Stichting Nanoek

Nanoek staat niet alleen voor Brave New Musicals maar ook voor Brave New People. De stichting wil de markt verrijken door nieuwe muziektheater talenten te spotten en een podium te bieden en reeds bekende(re) performers ruimte te geven voor meer co-creatie.

De nieuwe productie Melk, een motherfokking musical is een voorstelling ontwikkeld door nieuwe makers die de taboes van het moederschap in allerlei vormen laat zien.

Hiervoor zoekt Nanoek muziektheater performers in de leeftijden van 20 t/m 70 jaar, X,V,M in alle maten, kleuren en types.

Nanoek werkt graag samen met performers die de doelstellingen van de stichting onderschrijven. Daarom wordt er gevraagd om een korte motivatiebrief te schrijven waarin je reflecteert op één van de activiteiten van Nanoek. De vorm is geheel vrij. Dat kan een recensie zijn van een voorstelling, een liefdesbrief aan een van de personages, maar ook een scène of een song die jij gemist hebt. Betrokkenheid en een ontmoeting met jou als persoon en performer zijn hierin belangrijk. Nanoek wil zien dat jij met al je kwaliteiten in deze nieuwe voorstelling hoort te staan.

Stuur uiterlijk 10 oktober je CV en motivatie naar audities@stichtingnanoek.nl.

Wanneer Nanoek je beter wil leren kennen word je uitgenodigd om op 13 of 14 oktober met de stichting te werken in Werkplaats Walhalla te Rotterdam waar de eerste live audities zullen plaats vinden. Hier mag je jezelf presenteren, met materiaal naar jouw keuze.

  • Audities: oktober/november 2022
  • Repetities: september 2023
  • Speelperiode: najaar 2023, tournee van +- 40 speelbeurten
  • Impresariaat: Bos Theaterproducties

Nanoek heeft ook de ambitie om naast de inhoud van musical, de wijze van auditeren te vernieuwen. Doelstelling is om dit jaar in ieder geval voor de finals een vergoeding te geven. En in de toekomst hoopt Nanoek dit voor de eerdere rondes ook in de vorm van de reiskostenvergoeding te doen.

Wil je Nanoek eerst beter leren kennen? Lokroep, de eerste #Metoo musical, speelt dit najaar in diverse theaters.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda