Audities: Nieuwe productie van musicalgroep Jabber uit Arnhem

29 mei 2018, 15:04 - Redactie
Audities: Nieuwe productie van musicalgroep Jabber uit Arnhem

Musicalgroep Jabber uit Arnhem houdt audities voor de komende productie: Trouwen zonder zorgen in Hotel de Goede Morgen.

Verhaal

Het verhaal draait om de trouwerij van Agaath met haar veel jongere vriend. Voor deze trouwerij verzamelt de hele familie zich in een hotel. Ook een oude vriend van vroeger is uitgenodigd. Alle familieleden hebben wel een geheim en ze zijn er vooral omdat ze hopen een graantje van de erfenis mee te pikken. Ook Agaath zelf heeft een geheim, maar ze houdt de schijn op. Haar nieuwe vriend heeft zo zijn eigen agenda. In het hotel loopt natuurlijk ook personeel rond: van manager tot receptioniste en van kamermeisje tot de barman, je vindt ze allemaal in ons hotel. De trouwambtenaar komt natuurlijk ook nog even langs. Tijdens de dagen voorafgaand aan de trouwerij wisselen allerlei gebeurtenissen elkaar af, worden geheimen onthuld en ontstaan er interessante nieuwe relaties.

Wil jij deze musicaltrouwerij meemaken en vind je het leuk om op het podium te staan? Dan is Jabber de plek voor jou. Voor deze productie zoekt de musicalgroep naar mensen van alle leeftijden, die samen vorm gaan geven aan Agaath, haar familie en het hotelpersoneel. De audities zijn op woensdagavond 20 juni in Theater de Leeuw in Arnhem. De groep repeteert elke woensdagavond in ditzelfde theater en deze repetities starten in september.

Zin om mee te doen? Meld je dan aan via info@jabbertheater.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda