Audities: Nieuwe musical van Stichting BOV

schedule29 mei 2018, 11:32 - Redactie
Audities: Nieuwe musical van Stichting BOV

Volgend jaar zal Stichting BOV een nieuwe musical op de planken brengen in Theater de Maagd in Bergen op Zoom. Welke musical de stichting komend jaar zal gaan spelen zal binnenkort worden aangekondigd. De première is op vrijdag 5 april 2019.

Met name mannelijke talenten worden gezocht. In verband met een beperkt aantal plaatsen voor nieuwe vrouwelijke leden zal er vooraf een voorselectie plaatsvinden op basis van ervaring.

Ben jij tussen de 18 en 45 jaar, heb jij ervaring, kun je zingen, dansen en spelen en wil je lid worden van een actieve vereniging? Kom dan auditie doen. Geef je op vóór 23 juni aanstaande. De audities worden gehouden op zaterdag 30 juni in het Facilitair Bedrijf, De Blokstallen 3, 4611 WB Bergen op Zoom.

Voor de auditie word je gevraagd één muzikaal nummer voor te bereiden op basis van jouw stemsoort. Daarnaast wordt gevraagd om een spelscène voor te bereiden en tijdens de auditie krijg je een choreografie aangeleerd.

Aanmelden kan door te mailen naar ilse@stichtingbov.nl. Vervolgens krijg je nadere informatie toegestuurd.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Bekijk nu de scenefoto’s van Anastasiaschedule 20 september 2019, 09:52
Ook hoofdrol voor Liz Snoijink in Anastasiaschedule 20 september 2019, 07:58
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda