Audities: Niet Te Filmen Festival van TheaterCompany

20 augustus 2021, 11:52 - Redactie
Audities: Niet Te Filmen Festival van TheaterCompany

Droom jij er van om op het toneel te schitteren in een musical? Dan is TheaterCompany op zoek naar jou. Voor het theaterseizoen 2021/2022 is TheaterCompany op zoek naar enthousiaste musical talenten in de leeftijdsgroep 7 t/m 11 jaar en 12 t/m 18 jaar oud voor de voorstelling Niet Te Filmen Festival.

TheaterCompany is een productiehuis in Almere waar (musical)theatervoorstellingen worden gemaakt met kinderen en jongeren, daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor begeleiding in de theatrale ontwikkeling. TheaterCompany is een jonge stichting die ernaar streeft om een zo hoog mogelijke kwaliteit te bieden.

Verhaal

Wat moet je doen wanneer je oude bioscoop niet meer zo goed bezocht wordt als vroeger? Je organiseert een filmfestival! Het programma loopt al snel lekker. Er komen beroemde gasten en er is zelfs een rode loper. Maar dan blijkt dat de hoofdfilm niet meegenomen is uit de filmstudio… Zal de filmrol op tijd teruggevonden worden in de filmstudio’s? In welke filmscènes raken we verzeild? Ondertussen worden de première gasten steeds ongeduldiger. Zal de bioscoop weer de oude worden?

Sta jij te trappelen om mee te doen? Meld je aan via: theatercompany.nl/auditie-formulier/

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda