Audities: My Fair Lady van Muziektheater Spotlight

26 februari 2019, 08:47 - Redactie
Audities: My Fair Lady van Muziektheater Spotlight

Op 23 en 24 november wordt de musical My Fair Lady uitgevoerd in theater Spant! in Bussum. De muzikale leiding van deze voorstelling is in handen van Hans van Breugel en het stuk wordt geregisseerd door Pauline van Eijk.

Muziektheater Spotlight zoekt zangers en acteurs die willen meespelen en –zingen in deze spectaculaire klassieker. Iedereen vanaf 18 jaar die belangstelling heeft om aan dit stuk mee te doen is van harte welkom tijdens het auditieweekend op zaterdag 16 en zondag 17 maart.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website muziektheaterspotlight.nl of bellen met Eric Brand (06-15650941). Op de website vind je ook meer informatie over Muziektheater Spotlight en op welke manier de audities zullen plaatsvinden. De repetities voor deze productie starten op 21 maart en vinden wekelijks plaats op donderdagavond in Loosdrecht.

Je kunt zelf aangeven of je aan deze productie mee zou willen doen als solist, in het ensemble of in het koor. Voor deelname aan het koor zal er tijdens het auditieweekend een gezamenlijke zangauditie plaatsvinden, die je niet zelf hoeft voor te bereiden. Er zal dan een van de stukken uit de musical worden gerepeteerd en er zullen enkele gezamenlijke speloefeningen gedaan worden.

Als je belangstelling hebt voor een solistenrol of onderdeel wil uitmaken van het ensemble, dan kun je daarvoor een individuele auditie doen. We vragen je dan om zelf een lied voor te bereiden en bladmuziek mee te nemen, zodat je begeleid kan worden op de piano. We zullen in overleg een moment in dat weekend hiervoor afspreken. Tevens zal er tijdens die auditie een korte speloefening worden gedaan.

De kosten voor deelname aan deze musicalproductie bedragen € 45 per maand.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda