Audities: Musicalvereniging OVA zoekt kinderen voor Big Fish

21 mei 2019, 11:12 - Redactie
Audities: Musicalvereniging OVA zoekt kinderen voor Big Fish

Musicalvereniging OVA is voor de musical Big Fish op zoek naar diverse kinderen in de leeftijd 10 t/m 16 jaar die meespelen en-zingen tijdens de uitvoeringen op 27 en 28 maart 2020 in Schouwburg Amstelveen.

OVA is op zoek naar twee jongens van ongeveer 10 en 12 jaar voor twee kleine rollen. Daarnaast is er plaats voor een aantal jongens en meisjes die meespelen en –zingen met het ensemble. OVA is specifiek op zoek naar: kinderen uit de regio groot Amstelveen, met een leeftijd tussen de 10 en 16 en niet langer dan 1.65m.

Aanmelden voor de audities kan tot zaterdag 1 juni. De audities zullen plaats vinden op donderdag 13 juni. Meer informatie over het aanmelden en de audities via www.ova-amstelveen.nl.

Big Fish is een hartverwarmende familiemusical over de onvoorwaardelijke liefde tussen vader en zoon. De musical gaat over het bijzondere leven van Edward Bloom een man die volgens zijn eigen verhalen een buitengewoon leven leidt. Hij vertelt zijn zoon Will de meest fantasierijke en spectaculaire avonturen met heksen, reuzen, circusartiesten en over ware liefde die de tijd doet stilstaan.

Als Will op het punt staat zelf vader te worden, besluit hij om voor eens en altijd het ‘ware’ levensverhaal van zijn vader te achterhalen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda