Audities: Musicaltalent gezocht voor Footloose (Hilversum)

19 april 2023, 13:44 - Redactie
Audities: Musicaltalent gezocht voor Footloose (Hilversum)

Plzier Entertainment brengt met grote trots de swingende musical Footloose naar Hilversum. De show zal op 6 en 7 juli 2024 te zien zijn in De Vorstin te Hilversum. Gezocht worden musicaltalenten op het gebied van zang, spel en/of dans vanaf 16 jaar, met of zonder theaterervaring. Op zondag 9 juli vinden de audities plaats in Hilversum. De repetities zullen plaatsvinden op de woensdagavond van 19:00 - 22:00 uur in Hilversum.

Plzier Entertainment staat voor plezier hebben in wat je doet. Tijdens de repetities is dit ook erg belangrijk. De sfeer is gezellig en er gaat veel gelachen worden. Daarnaast wordt er van iedereen een professionele houding verwacht. Tijdens de repetities wordt er naast het werken met de gehele groep, ook individueel gewerkt met castleden. In deze productie kan iedereen zich (verder) ontwikkelen. Iedereen zal stralen in deze versie van Footloose.

Footloose is het verhaal van Ren McCormack die, nadat zijn vader er vandoor is gegaan, samen met zijn moeder noodgedwongen moet verhuizen; van de wereldstad Chicago naar het kleine dorp Bomont. Ren bereidt zich voor op allerlei aanpassingen aan zijn nieuwe school. Waar hij niet op voorbereid is, is de strenge lokale wetgeving, waaronder een verbod op dansen. Ren kan maar niet wennen aan deze regels die de dominee van het dorp bepaald heeft. Deze regels heeft de dominee gemaakt nadat zijn enige zoon is omgekomen, na een avondje stappen, bij een auto-ongeluk. Zo mag je totaal geen plezier hebben in het dorp, dit tot ongenoegen van de jeugd. Ren ontmoet al snel de mooie, vrijgevochten dochter van de dominee Ariel. Ariel, die eigenlijk haar vader niet wil afvallen, wil maar één ding: vrij zijn en plezier maken. Al snel weten Ren en Ariel de rest van de school te overtuigen, maar hoe ga je de dominee overtuigen? Zal het Ren lukken om de wet te veranderen, zodat er vrij gedanst mag worden tijdens het schoolfeest?

Meld je snel aan via www.plzier.nl/audities. Daar vind je ook meer informatie over de rolbeschrijving, het repetitieschema en de deelnemersbijdrage.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda