Audities: Musicalgroep Jabber uit Arnhem zoekt nieuwe spelers

19 september 2022, 16:58 - Redactie
Audities: Musicalgroep Jabber uit Arnhem zoekt nieuwe spelers

Wegens onvoorziene omstandigheden is musicalgroep Jabber uit Arnhem met spoed op zoek naar enthousiaste castleden voor een nieuwe productie. Het is een zelfgeschreven stuk met eigen gecomponeerde nummers.

Het verhaal gaat over een groep mensen die wordt uitgenodigd om te komen dineren in een luxe landhuis. De gastenlijst bestaat uit een breed scala van bijzondere figuren, vooral bekend van hun werk. Onder andere een archeoloog, sporter, psycholoog en een decadente gravin worden verwacht bij het landhuis, waar een beroemde fotograaf de avond vastlegt. De gastvrouw verzorgt samen met haar personeel een mooie avond voor de gasten, totdat het noodlot toeslaat. Wie zal er niet aanschuiven bij het diner, welke geheimen hebben de speciaal genodigde gasten en voor wie eindigt de avond anders dan verwacht?

Hou jij van acteren, zingen en dansen en wil jij in 2023 op het podium schitteren? Meld je aan voor de audities via info@jabbertheater.nl. Meer informatie over Jabber is te vinden op onze website www.jabbertheater.nl. De repetities zijn elke woensdagavond in Theater de Leeuw in Arnhem.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda