Audities: Musical-en popkoor Delft zoekt zangers

24 september 2021, 15:53 - Redactie
Audities: Musical-en popkoor Delft zoekt zangers

Na een lange periode van op afstand en online zingen, is Musical- en Popkoor Delft meer dan ooit alive and kicking. Begin september is het koor weer uit de startblokken geschoten, op weg naar een nieuw koorseizoenén met een nieuwe dirigent. Niemand minder dan de Delftse Kevin Zwinkels zal het koor op frisse en energieke wijze tot nog grotere hoogten proberen te brengen.

Het koor heeft er het volste vertrouwen in dat Kevin een waardige opvolger zal zijn voor dirigente Félice van der Sande, die het koor hiervoor ruim 20 jaar vol toewijding heeft geleid. Kevin is afgestudeerd als Docent Muziek en heeft recentelijk ook de masteropleiding ‘Vocal Leadership’ bij Codarts afgerond. Inmiddels heeft het koor na de eerste live repetities de smaak van het samen zingen weer goed te pakken!

Musical- en Popkoor Delft steekt haar ambities niet onder stoelen of banken en wil de uitverkochte voorstellingen die ze in 2016 en 2018 in Theater de Veste hebben gegeven, komende jaren op zijn minst gaan evenaren.

Dus: word je blij van zingen en vind je het leuk om tijdens optredens ook jouw theatrale kant te laten zien? Ben je jonger dan 50 jaar en durf je ook buiten de douche de pannen van het dak te zingen? Aarzel dan niet en meld je aan voor een auditie! Er is op dit moment plek voor alle stemsoorten, van lage bas tot hoge sopraan.

De repetities vinden plaats op woensdagavond, van 20:00 uur tot 22:15 uur in Wijkcentrum De Hofstee (Tanthof Delft). Vrijblijvend een repetitie bijwonen is altijd mogelijk. Heb je interesse, stuur dan een mail naar: info@musicalenpopkoordelft.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda