Audities: Musical Curtains van SPOT! Theater

12 november 2018, 13:23 - Redactie
Audities: Musical Curtains van SPOT! Theater

SPOT! Theater zal in 2019 de musical Curtains gaan spelen in het Jan van Besouw in Goirle. Curtains is een nieuwe musical van de makers van Cabaret en Chicago.

Curtains is een detective, een moordmysterie en een muzikale komedie in één, met spetterende zang- en dansnummers. Kortom, een heerlijke musical om te ontdekken. Het verhaal belooft al veel goeds. Als de enorm ongetalenteerde musicalster Jessica Cranshaw tijdens een première vermoord wordt, moet inspecteur Frank Cioffi, die in zijn vrije tijd een groot musicalfan is, de zaak oplossen en de show redden.

Misschien vindt hij zelfs de liefde van zijn leven… als hij ten minste zelf niet vermoord wordt. Zijn onderzoek loopt niet van een leien dakje. Bovendien mag het bonte musicalgezelschap de theaterzaal niet verlaten voordat de moordenaar ontmaskerd is, en dat leidt tot heel wat spanningen, intriges en romances.

SPOT! Theater organiseert audities voor Curtains op 8 en 11 december, aanmelden kan op spot-theater.nl tot en met zondag 25 november. Voor deelname aan Curtains geld een productiebijdrage van € 100,-.

Iedere deelnemer ontvangt uiterlijk maandag 26 november de materialen die ingestudeerd moeten worden. Voor je auditie is het van belang om alles uit je hoofd te leren.

De repetities van Curtains zijn vanaf half januari 2019 iedere dinsdagavond en beginnen om 19:30 tot 22:30 uur. Daarnaast zijn er ook een aantal werkdagen in het weekend en een optreden op zaterdag 11 mei.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda