Audities: Musical 2.0 Talentenklas op 24 augustus

12 juli 2019, 09:41 - Redactie
Audities: Musical 2.0 Talentenklas op 24 augustus

Op zaterdag 24 augustus vinden audities plaats voor de Musical 2.0 Talentenklas. Tijdens deze auditieronde worden de laatste plekken verdeeld aan leerlingen om een jaar lang professionele begeleiding te krijgen binnen de musicaldisciplines zang, dans en spel en toe te werken naar een eindvoorstelling in Schouwburg De Meerse.

De audities worden gehouden in de vorm van een open les. Zo biedt deze dag tevens de ruimte voor leerlingen en hun ouders om kennis te maken met onze gloednieuwe leslocatie in het World Fashion Centre in Amsterdam en onze vakdocenten. De Musical 2.0 Talentenklas staat onder leiding van Karin Bos (zang), Jochem Smit (spel) en Marijke Castelijns (dans).

Praktische informatie:

  • Voor leerlingen van 9 t/m 20 jaar;
  • Lessen van twee uur op de zaterdag (vast tijdsblok tussen 10:00 en 17:00 uur);
  • Van zaterdag 7 september 2019 t/m zaterdag 27 juni 2020 in het World Fashion Centre in Amsterdam;
  • Geen les tijdens schoolvakanties;
  • Tussentijdse presentatie in repetitiestudio;
  • Eindpresentatie in Schouwburg De Meerse;

Wil jij volgend seizoen onderdeel zijn van de Musical 2.0 Talentenklas? Geef je dan nu op voor de audities op zaterdag 24 augustus. Aanmelden kan op www.musical.nl. Indien je profiel aansluit bij de gestelde criteria, ontvang je spoedig een uitnodiging voor de audities met verdere informatie. Aan de audities zijn geen kosten verbonden.

Kun je niet bij de audities op 24 augustus aanwezig zijn, geef dit dan bij het inschrijven aan. Er zal dan spoedig contact met je op worden genomen voor een alternatieve oplossing.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda