Audities: Musical 2.0 brengt musical Annie jr in het nieuwe seizoen

14 april 2023, 14:30 - Redactie
Audities: Musical 2.0 brengt musical Annie jr in het nieuwe seizoen

In het nieuwe seizoen 2023/2024 brengt Musical 2.0 de musical over ieders favoriete roodharige weeskind: Annie. Hiervoor is Musical 2.0 op zoek naar castleden van 8 t/m 13 jaar oud.

Gebaseerd op de populaire strip Little Orphan Annie’ en met bekende hits als Tomorrow, HardKnock Life en Maybe is de musical Annie uitgegroeid tot een van de meest geliefde musicals wereldwijd. Naar het verhaal van Thomas Meehan, met muziek van Charles Strouse en liedteksten van Martin Charnin. De Nederlandse vertaling is in handen van Karin van Rooijen en Allard Blom.

Annie, een 11-jarig roodharig weeskind, verblijft in een weeshuis in New York onder de leiding van de verschrikkelijke Miss Hannigan. Iedere dag opnieuw hoopt ze op de terugkeer van haar ouders, maar tevergeefs. Wanneer Grace Farrell, de assistente van miljonair Oliver Warbucks, het weeshuis bezoekt, verandert dit alles. Annie wordt uitgenodigd om de kerstvakantie bij de miljonair door te brengen. Het blijkt enorm goed te klikken met Oliver en samen gaan ze op zoek naar Annies ouders. Dit blijkt geen gemakkelijke klus...

Op zondag 21 mei 2023 vinden de audities plaats voor Annie jr. in de studio’s van Musical 2.0 in Amsterdam. Iedereen van 8 t/m 13 jaar oud kan zich hiervoor aanmelden. Aan de audities zijn geen kosten verbonden en inschrijven kan via Musical.nl/annie.

De repetities voor Annie jr. starten op zondag 1 oktober en vinden iedere zondag plaats in Amsterdam (11:00 – 13:00 uur) of Hilversum (14:00 – 16:00 uur), met uitzondering van de schoolvakanties. De voorstellingen vinden plaats in het weekend van 22 en 23 juni 2024 in Kunstline, Almere.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Je Anne
Datum: 26-02-2024
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda